کرمان، سیرجان، منطقه ویژه اقتصادی سیرجان، بلوار پارس، خیابان پاستور، ساختمان دوساری

پمپ پلی اتیلنی

طراحی و ساخت انواع پمپ های صنعتی و نیمه صنعتی

ساخت انواع ساخت پمپ صنعتی و نیمه صنعتی با شرکت هیرساصنعت هماد در سراسر نقاط ایران با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت.

طراحی ساخت نصب و مونتاژ راه اندازی انواع پمپ های صنعتی

 شرکت هیرسا صنعت هماد قریب به دو دهه در بخش خصوصی در زمینه طراحی خطوط فرآوری مواد معدنی، ساخت ماشین آلات و تجهیزات همچنین بعنوان برطرف کردن کلیه مشکلات واحدهای تولید در کلیه زمینه های صنعتی معدنی، دارویی و غذایی، آرایشی و بهداشتی، کشاورزی و دامپروری و… فعالیت نموده که از دانش فنی و تخصصی و تجارب بالایی برخوردار است.

یکی از خدمات شرکت هیرسا صنعت هماد تولید انواع پمپ های صنعتی  در تهران و سایر نقاط ایران است. از انواع پمپ های صنعتی تولید شده توسط این شرکت می توان به پمپ های اسلاری، اسیدی، عمودی، خود مکش، همزن و فیلتر پرس اشاره کرد. شرکت هیرسا صنعت هماد با تکیه بر تیم آموزش دیده و مجرب خود آماده ارائه خدمات با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت به مشتریان است. برای سفارش کالای مدنظر خود می توانید با کارشناسان شرکت هیرسا صنعت تماس بگیرید و ضمن دریافت مشاوره رایگان در صورت تمایل درخواست خرید خود را ثبت نمایید.

ساخت انواع پمپ های صنعتی و نیمه صنعتی

پمپ یا تلمبه یک وسیله مکانیکی برای انتقال و جابه جایی انواع مایعات با فشار بالا است. این عمل با هدف جابه جایی مایعات به ارتفاع بالاتر و در بعضی موارد برای انتقال ملیعات به ارتفاع پایین تر انجام می شود. پمپ ها در صنایع مختلف استفاده می شوند که از منابع انرژی مختلف برای کار خود استفاده می کنند. به طور مثال کارکرد پمپ ها می تواند به صورت دستی، برقی، نیروی باد و موتورهای درون سوز باشد. همانطور که می دانید انواع مختلفی از پمپ های صنعتی وجود دارد. این پمپ ها با توجه به ویژگی هایی که دارند در زمینه های مختلفی کاربرد دارند. از انواع اصلی پمپ های صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

انواع پمپ های عمودی و افقی 

 

  • پمپ های جهت انتقال محلول های اسیدی و بازی
  • پمپ های ضدخوردگی همراه با ضد سایش
  • پمپ ها ی جهت انتقال اسلاری (دوغابی) سایزذرات از۰ الی ۸ میلیمتر
  • پمپ های جهت همزنی میکسرها
  • پمپ های مخصوص فیلتر پرس و فرآیند جداسازی
  • پمپ های خود مکش
  • پمپ های جهت انتقال محلول های با دماهای بالا
  • پمپ های جهت انتقال محلول های با چگالی بالا
  • پمپ های جهت انتقال محلول های با گرانروی بالا
  • و سایر پمپ ها متناسب با کاربری

 

 

پمپ عمودی چیست؟

 پمپ های عمودی دارای انواع مختلفی هستند. نوع الکتروپمپ شناور یکی از پرکاربردترین انوع پمپ های عمودی است. این پمپ ها را می توان به صورت عمودی در محل مورد نظر نصب کرد. از انواع دیگر پمپ های عمودی می توان به پمپ های سیرکولاتورخطی، بشکه ای، ستون عمودی، چاه عمیق اشاره کرد.

پمپ عمودی توربینی چیست؟

این پمپ به نام پمپ توربینی چاه عمیق شناخته می شود که می تواند به عنوان پمپ گریز از مرکز جریان مختلط یا پمپ گریز از مرکز محور عمودی استفاده شود. از عناصر تشکیل دهنده این پمپ می توان به پروانه های دوار و قطعه ای که به تجمع سیالات پس از عبور از پره های پروانه می پردازد اشاره کرد.

از این پمپ ها زمانی استفاده می شود که سطح آب در زیر ولوت و یا حلزونی پمپ گریز از مرکز قرار داشته باشد در واقع آب در محدوده ای است که پمپ نمی تواند پمپاژ نماید. به دلیل نصب این پمپ ها به صورت عمودی فضای بسیار کمی را اشغال می کنند.

بنابراین برای مکان هایی که کمبود فضا دارند بسیار مناسب هستند. تکنولوژی این پمپ ها بسیار پیچیده است و نسبت به سایر پمپ ها گران تر هستند. میزان فشاری که توسط این پمپ ها تولید می‌شود وابسته به طول پروانه، تعداد پروانه ها و سرعت چرخش آن است.

پمپ عمودی گریز از مرکز

این پمپ ها قابلیت استفاده از موتورهای دیزلی و الکتروموتورهایی که با استفاده از جریان متناوب کار می کنند را دارند. از جریان متناوب به این دلیل استفاده می شود که با جریان مستقیم نمی توان پروانه ها را به گردش در آورد.

در قسمت انتهایی پمپ یک پروانه قرار دارد که از طریق  محور به به موتور دیزلی یا الکتروموتور متصل می شود. سیال با چرخش پروانه و ایجاد یک نقطه فشار صفر به درون  موتور کشیده می شود و به محفظه دیفیوزر منتقل می کند. این کار به دلیل متمرکز شدن آن در یک نقطه و خروج دبی و فشار متناسب از پمپ در لوله رانش انجام می شود.

با توجه به کارکرد و شرایط پمپ می توان از پروانه های جریان مختلط و جریان محوری استفاده کرد و سطح دبی و فشار را تغییر داد. اگر چندین پروانه و چندین طبقه وجود داشته باشد پس از طی کردن مرحله اول و در نهایت به دست آوردن سرعت و فشار لازم به وسیله پره های پروانه و دیفیوزر سیال به مرحله بعد هدایت می شود.

پمپ میعانات گازی

از جمله پمپ های گریز از مرکز است که به دلیل نام گذاری آن به خاطر نوع سیالی است که حمل می کند. از این پمپ به عنوان کندانسور استفاده می شود تا بتواند بخار میعان شده به صورت آب را در نقاط نزدیک به فشار بخار پمپاژ نماید.  زمانی که پمپ در یک محیط باز قرار گیرد این پمپ مایعات را به درون مخزن پمپاژ می کند و انتقال می دهد. اگر پمپ در مدار بسته قرار بگیرد این میعانات به طور مستقیم درون پمپ تغذیه دیگ بخار انتقال می یابند.

پمپ مبدا حرارتی

از کاربرد های اصلی پمپ حرارتی در صنایع خنک کردن فرایند ها است. این کار به وسیله پمپاژ آب خنک انجام می شود. دبی این پمپ ها بستگی به سرعت دفع شدن حرارت های ناشی از فعالیت های صنعتی دارد. هد این پمپ ها نیز بر اساس نوع سیستم خنک کننده انتخاب می شود. این پمپ ها اغلب به صورت پمپ ها ی حلزونی و پمپ محوری عمودی ساخته می شوند. علاوه براین در ساخت این پمپ ها می توان از پروانه های جریان مختلط و محوری استفاده کرد.

پمپ عمودی طبقاتی PCR

یکی دیگر از انواع پمپ های عمودی، پمپ PCR است. از این پمپ ها به دلیل کاهش فضای نصب در مکان های مختلفی مانند ساختمان های مسکونی، مجتمع های تجاری، هتل ها استفاده می شود. از طرف دیگر از این پمپ ها می توان به صورت خطی و در امتداد خط لوله ها استفاده کرد. این کار باید به نحوی انجام شود که فلنج مکش و رانش در امتداد هم قرار داشته باشند. با استفاده زا این روش فضای کمتری اشغال می شود. از این نوع پمپ ها اغلب برای آب شیرین کن‌ها نیز استفاده می‌شود.